Oplaadkabel Ipod Oplader Usb Iphone Lader Kabel Gekleurd

Gepubliceerd jul. 31, 21
6 min read

Iphone Opladers Iphone Telefoon En Tablet Iphone

Reis je regelmatig voor werk door België of Nederland? In dat geval is een compacte powerbank de beste koop voor jou. Bepaal het type activiteit waarvoor je de beste powerbank gebruikt, Stel jezelf zeker deze vragen als je op zoek gaat naar een goede powerbank: ‘Ga ik de powerbank op dagelijkse basis gebruiken?’, ‘Zal ik de batterij nodig hebben tijdens langere reizen?’, ‘Welk type apparaat wil ik opladen?’Voor dagelijks gebruik is een compact formaat aan te raden die past in je broekzak, laptoptas of handtas (iPhone kabel) (Magsafe 2 60w).

Wil je een powerbank kopen omdat je binnenkort naar een festival gaat of omdat je gaat kamperen? Dan zijn er nog wel meer spulletjes die handig van pas komen! Lees daarom ook deze overzichten: paklijst voor een festival en checklist voor een kampeervakantie.

Telefoonaccessoires 1-9van25producten in Telefoonaccessoires Sorteer op: populair naam van A tot Z naam van Z op A prijs van laag naar hoog prijs van hoog naar laag populair Telefoonaccessoires 1-9van25producten in Telefoonaccessoires Sorteer op: populair naam van A tot Z naam van Z op A prijs van laag naar hoog prijs van hoog naar laag populair .

Macbook Usb C AdapterIphone Adapter

Apple houdt jou aan het lijntje met de oplaadkabel “Dit accessoire wordt mogelijk niet ondersteund” Haalt deze foutmelding het bloed onder jouw nagels vandaan? Een niet-werkende i, Phone laadkabel is een bekende bron van ergernis onder Apple-gebruikers (iPhone lader). Maak je geen zorgen, dit is de laatste keer dat je deze foutmelding hebt moeten zien.

Macbook Lader

Handyman helpt jou met kabels die het gegarandeerd doen, ook na de allernieuwste software updates. Apple voor citroenen verkopen Zwakke kabels Apple heeft de wereld veroverd met de i, Phone. Ongeveer een kwart van de smartphonebezitters heeft een i, Phone. Dat betekent dat alleen al in Nederland een geschatte 3 miljoen mensen elke avond hun i, Phone aan de laadkabel leggen.

Oplader Macbook AirDe Specialist In Originele Iphone Opladers.

En als trotse i, Phone-houder weet jij als geen ander dat deze laadkabels het dagelijkse gebruik niet zo goed verduren. De kabeltjes gaan snel kapot, vooral bij de aansluiting, ondanks dat ze niet goedkoop zijn. Het regelmatig moeten vervangen van deze kabels is big business voor Apple - iPad oplader. Het bedrijf verdient per kwartaal 2 miljard euro aan omzet, alleen al aan accessoires! De laadkabels zijn een sleutelonderdeel van deze omzet.

Met deze zwakke kabels zorgen ze ervoor dat jij snel weer geld uitgeeft aan hun producten. Chip: Geschikt/Niet Geschikt Om te voorkomen dat andere bedrijven deze winst wegpikken, voorziet Apple de Lightning laadkabels van een chip. Aan de hand van deze chip kan de i, Phone een origineel oplaadsnoer van een alternatief merk onderscheiden.

Deze bedrijven kunnen dan geschikte laadkabels produceren en verkopen met het MFi certificaat (“Made for i, Pod/i, Phone/i, Pad”). Apple producten werken perfect in combinatie met MFi accessoires; aan zowel de originele als de gecertificeerde kabels verdient Apple geld. Fabrikanten die oplaadkabels op de markt brengen zonder deze chip worden door Apple tegengewerkt; de telefoon “ziet” dat deze niet-gecertificeerde snoertjes niet de juiste chip hebben, of zelfs helemaal geen chip en dan krijg jij die frustrerende foutmelding.

Ipad Lader

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 85W 

 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2014)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, eind 2013)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, begin 2013)
 • MacBook Pro (Retina, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Als de laadkabel het in eerste instantie wel doet is het wachten tot de eerste de beste software update die hier verandering in brengt. Met de software updates wordt namelijk niet alleen de i, OS verbeterd voor jouw plezier, maar wordt je telefoon ook in staat gesteld de niet-gecertificeerde kabels te herkennen en te weigeren.

Lightning Oplader Kopen?De Beste Iphone-oplader Vinden: Hier Moet Je Op Letten

Zij kochten meerdere Lightning kabels en testten de chip. Uit dit onderzoek bleek dat een verbazingwekkende meerderheid (12/14) van de “originele” kabeltjes niet origineel waren en de meeste zelfs géén chip hadden - oplader macbook. Fabrikanten verkopen hun alternatieve, niet-gecertificeerde kabels vermomd als origineel, in overtuigende verpakkingen. Macbook air oplader kopen. Dit omdat ze weten dat ze de opladers niet kunnen verkopen zodra bij de klant duidelijk wordt dat deze kabels zonder goede chip niet werken.

Tip: ga ervan uit dat als je op het internet een “Originele Apple i, Phone laadkabel” tegenkomt voor een zeer lage prijs, het te mooi is om waar te zijn. Want geen enkel Apple product koop je voor een appel en een ei. Apple met peren vergelijken Met de zwakke kabeltjes creëert Apple een markt waarmee ze de verkoop van alternatieve laadsnoeren uitlokken, maar ze doen er alles aan om het monopolie op deze markt te behouden.

Als je een keertje de kosten probeert te drukken met een goedkoper kabeltje, heb je er niet lang plezier van. Dat is niet klantvriendelijk, maar Apple weet dat het publiek toch wel weer massaal in de rij staat bij de lancering van de volgende i, Phone. Om te voorkomen dat je ooit met een telefoon op 1% zit en je alleen een kapotte kabel van Apple, of een nutteloze nepper in huis hebt, moet je direct de goede kabel kopen.

Magsafe 2 60w

Een niet-gecertificeerde kabel koop je voor een paar euro en ze hebben vaak nog leuke kleurtjes of patroontjes ook, dus de verleiding is begrijpelijk. Weersta deze verleiding! Veel van deze goedkope kabels hebben helemaal geen chip. Deze worden er snel door Apple uitgepikt en dat is maar goed ook. Naast de neppers verraden, is die chip namelijk belangrijk voor de veiligheid.

Magsafe 1 60wIphone Oplader Of Kabel Kopen?

Dit voorkomt overladen, wat in het ergste geval tot een ontploffing kan leiden! Niet alle niet-gecertificeerde snoeren zijn troep; soms zijn het prima kabeltjes, met een eigen chip om te communiceren met de telefoon. Helaas werken deze kabels niet, of tijdelijk, omdat de chip ook communiceert naar de telefoon dat Apple er geen geld aan heeft verdiend.

Vroeg of laat krijg je die foutmelding. Misschien moet je zelfs op pad voor een nieuwe telefoon omdat de kabel de accu heeft verpest! Origineel Apple wil jou doen geloven dat hun kabel dé kabel is. Onder het mom van kwaliteitscontrole verdedigen ze hun agressieve strategie om het alleenrecht op de kabel-markt te hanteren.

Dat zou een nobel streven zijn, als de originele kabels van de hoogste kwaliteit zouden zijn. Dat is echter niet het geval. Het is immers hun opzettelijk zwakke kabel die jou telkens terug naar de winkels (of webshops) dwingt. En de hoge prijs van de originele Apple kabel leidt er natuurlijk toe dat jij een goedkopere optie wilt proberen, wanneer je de keuzes ziet.

Macbook Lader

Iphone Kabel En Iphone OpladersDraadloze Oortjes

Helaas zijn ze niet zo goedkoop als de niet-gecertificeerde kabels, maar dat is niet zo gek. De prijs zit hem niet alleen in de licentierechten die de fabrikant aan Apple heeft moeten betalen. Deze kabels zijn van uitstekende kwaliteit; het materiaal is veel sterker dan dat van de originele Apple kabel.

Oprollen. Uitrollen - oplader iphone. Oprollen. Uitrollen… Deze kabels kunnen het aan! Kassa deed ook onderzoek naar deze kabeltjes en uit de testgroep hadden alle gecertificeerde kabeltjes ook écht de juiste chip. De tech-specialist bij Kassa raadt aan deze robuuste alternatieven te kopen, in plaats van de originele Apple laders. Apple oplaadkabels bij Handyman Natuurlijk zijn de laadkabels bij Handyman voorzien van de juiste chip.Bekijk ons assortiment aan laad+datakabels voor Apple en maak jouw keuze. Toch niet overtuigd? We hebben ook originele laadsnoeren van Apple. Wij verkopen géén niet-gecertificeerde kabels of Apple-imitaties, want die foutmelding… Grrr! .

Navigation

Home

Latest Posts

Remschijven Ford Focus online bestellen

Published Sep 13, 21
6 min read