Lingerie/nachtmode Voor Dames, Heren

Published Jun 14, 21
3 min read

Merk Ondergoed Heren LingerieOnze missie is om seksualiteit in christelijk Nederland bespreekbaar te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet-christenen, zijn we gevraagd als panellid op een symposium voor seksuologen en waren we te zien in een televisie-uitzending van het programma 'God in de Lage Landen'.

Daarbij ben ik aangesloten bij de NVVS - Nederlandse Vereniging voor Seksuologen (heren lingerie). Naast ons reguliere assortiment aan producten, hebben we ook een speciale lijn aan producten samengesteld, gericht op bekkenbodemtherapie en bekkenbodemoefeningen. Deze selectie van producten is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met bekkenbodemtherapeuten. Wanneer men denkt aan een erotische webshop dan wordt er, met name in de christelijke wereld, al snel gedacht, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past - erotiek winkel.

Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. Op onze christelijke erotiekshop kun je samen met je partner onze producten bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken.

De Online Erotiek Winkel Die Alles Heeft

Mocht je in onze selectie van producten niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan weten, dan gaan wij voor jou op zoek! Veel plezier in onze webshop!Oprichter en eigenaar van intimitijd. nl Sinds de start van Intimitijd zijn we regelmatig in de media verschenen. Hieronder een greep uit de nieuws- en mediaberichten die zijn gepubliceerd over Intimitijd.

Erotiek En E-commerce: Een Zinnenprikkelende CombinatieOnline Erotiek Shop - Bestel Snel En Discreet
Merk Ondergoed Heren LingerieErotiek Shop - Voor Alle Erotische Artikelen Online

Achteraf betalen is enorm handig. latexkleding. In de winkelstraat vind je alle webshops waarmee jij met Billink kunt betalen. De stappen voor achteraf betalen zijn als volgt: Wanneer je winkelwagentje is gevuld en je bent klaar om te betalen, kies je voor de betaalmethode ‘Billink – Achteraf betalen’. Een razendsnelle kredietcheck wordt uitgevoerd.

Je bestelling wordt vervolgens afgerond. De factuur van Billink ontvang je per e-mail. dames toys. Je hebt 14 dagen om de factuur te betalen. Wanneer de betaling is voldaan, is alles direct afgehandeld. Wist je al dat wij een handige app hebben waarmee je al jouw facturen kunt inzien en met een druk op de knop kunt betalen? Download de Billink app voor i, OS of Android of log in via .

Sexy Lingerie Online Kopen

Gratis levering vanaf € 65,- Bestel je in onze winkel voor € 65,-? Dan betaal je geen verzendkosten! Dat je scheelt je € 4,95!

Kleding En Lingerie Voor Dames En HerenHeren Lingerie

We hebben op Webwinkel Weblog al diverse branches onder de loep genomen om te kijken wat zij doen op het gebied van ecommerce (heren toys). Na onder andere tijdschriften, kranten, omroepen, dierentuinen en musea te hebben bekeken wordt het toch eens tijd voor… erotiek. Hoe presenteren Christine le Duc en Pabo zich online? En wat doen de brave en Etos toch met die vibrators? Christine le Duc is in 1968 opgericht door Hans Hartog, die inzag dat in de erotiekbranche veel meer te doen was dan in zijn eigen handel in Perzische tapijten.

De webwinkel van Christine le Duc ziet er op het eerste gezicht nog vrij discreet uit (opblaaspop). Op de homepage zien we enkele dames in lingerie, bustiers en nachtkleding poseren, maar heel veel bloot zien we nou ook weer niet. Kleding voor vrouwen met een maatje meet wordt heel stijlvol ‘Queen Size’ genoemd en de Gadgets-afdeling liet ons toch wel even schrikken - dames lingerie.

More from Mijn marktplaats

Navigation

Home

Latest Posts

De Top 5 Slow Juice Recepten - de Peperpot

Published Aug 02, 21
7 min read

Lader Ipad

Published Aug 01, 21
6 min read

Beste Gitaarwinkel Nederland

Published Aug 01, 21
6 min read